Roihu punoo uuden verkon

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, sanotaan. Mutta entä jos suutarin lapsilla on niin laadukkaat ja aikaa kestävät kengät, että heidän ei tarvitse alituiseen rampata kenkäostoksilla? Roihun verkkosivut uusittiin vuonna 2017. Neljän vuoden takaisen menneisyyden tulevaisuuden tekniikkaa edustava, ajaton visuaalinen suunnittelu sekä huolellinen rakenne- ja käytettävyyssuunnittelu takasivat sivuille pitkän iän.

Mutta kengistä se suutarin lapsi tunnetaan, joten aika aikansa kutakin. Siksi Roihun verkkosivut uudistuvat lähiaikoina. Tulevilla sivuilla asiakkaat marssitetaan valokeilaan, kun työmme hedelmiä esitellään aiempaa isommin. Myös palvelut pääsevät tarkemman valotuksen alle: niitä on esillä selvästi laaja-alaisemmin, kun koko valtava palvelukirjo on pyritty kiteyttämään. Olemme myös kouluttautuneet kokonaan uusien palvelujen osaajiksi.

Neljässä vuodessa myös tekniikka on ehtinyt kehittyä siihen pisteeseen, että käyttäjäystävällisyyttä on mahdollista parantaa. Esimerkiksi saavutettavuus on huomioitu fonttikoossa ja surffailu onnistuu näppäimistön avulla.